Op deze pagina geven we alle benodigde informatie over onze kittens, bestaande uit algemene informatie, beschikbare kittens en informatie over vorige nestjes.

Algemene informatie

Onze kittens groeien op met en tussen mensen en andere katten. Hierdoor zijn sociaal, nieuwsgierig en speels. Wij zouden het fijn vinden als u thuis andere dieren heeft en/of vaak in huis bent. De Maine Coons zijn namelijk gezelschapsdieren en vinden aandacht en spelen fijn.

Indien u interesse heeft in een van onze kittens dan bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te komen kijken in onze cattery. Dit mag als de kittens 8 weken oud zijn. Wel vragen we u om niet die dag ook een andere cattery te bezoeken in verband met eventueel besmettingsgevaar.

Onze kittens worden verkocht met een verkoopovereenkomst met daarin voorwaarden en afspraken die wij hebben opgenomen. Uiteraard kunt u deze overeenkomst inzien voordat u definitief beslissing neemt

Na 12 weken kunt u de kittens ophalen, onze kittens :

 • worden ingeënt
 • worden meerdere keren ontwormd
 • worden gechipt
 • krijgen een officiële,  mooie stamboom mee van Mundikat vereniging (klik rechts op 'meer informatie over Mundikat' indien je meer informatie wil over deze vereniging).
 • zijn in het bezit van een Europees paspoort met daarin hun gezondheidsverklaring.
 • krijgen bij het verlaten van onze cattery een goed gevuld pakket mee, met bijvoorbeeld voer en spelletjes.

Wij verkopen onze kittens aan liefhebbers (prijs is op vraag en wij vragen een vooruitbetaling als u kitten reserveert). De kittens worden niet voor de verhuizing gecastreerd, ze zijn daar nog te jong voor. Als liefhebber (koper) bent u verplicht om de kitten binnen drie maanden  na verhuisdatum te castreren en een officieel bewijs van de dierenarts naar ons toe te sturen. Dit is ook opgenomen in de verkoopovereenkomst en het niet naleven hiervan zal in vorm van een boete tot uiting komen. Zodoende zorgen wij er allemaal voor dat het fokken met de Maine Coons op een officiële, gezonde en verantwoorde manier plaatsvindt. 


Huidige kittens

Op dit moment hebben we geen beschikbare kittens in huis. Houdt de website (en andere social media kanalen) in de gaten of stuur ons een mail.

Vorige nestjes

Tot onze blijheid kunnen wij mededelen dat wij twee prachtige nestjes in 2019 hebben gekregen.   


Aan de linkerkant ons eerste nestje die we hadden. Deze lieve kittens zijn geboren op 11 december 2019 en hebben de volgende namen en kleurcodes.


Hun vader is Kevin Milagro Norte en hun moeder is Fairy Casseopeya Elitelle. Deze zes kittens waren erg verschillend van karakter, de ene kan de hele dag spelen en de andere slaapt het liefst de hele dag. Van dit nestje zijn vijf kittens naar hun nieuwe huisje verhuist en één hebben wij zelf gehouden (Ajax Sirius Aldisa). 

 • Abby (poes ) - MCO f  
 • Akari (kater) - MCO ns 22  
 • Alisa (poes) - MCO fs 23 
 • Argos (kater) - MCO n 23 
 • Artur (kater) - MCO n 23 
 • Ajax (kater) - MCO ns  


Hier onder zie je de foto's van ons tweede nestje, met drie ondeugende jongens. Zij zijn geboren op 9 Januari 2020. Hun vader is Kevin Milagro Norte en hun moeder is Malvina Arnold Lion. Deze kittens zijn erg lief, maar kunnen soms ook ondeugend zijn. Deze lieve jongens hebben allemaal een nieuw baasje gevonden.


 • Baron (kater) 
 • Bagir (kater)
 • Borislav (kater) 

 

Het derde nestje bestond uit vier prachtige kittens van Lisa en Kevin. De kittens zijn geboren op 19 oktober 2020 en zijn in januari/februari 2021 verhuisd.

·       Corislav: (kater)  - MCO ds 25 

·       Clooney: (kater)  - MCO d 25 

·       Chloe: (poes)  - PCO d 25 

·       Camilla:  (poes)  - MCO d 25

Het vierde nestje bestond uit vier prachtige kittens van Ajax en Quana. De kittens zijn geboren op 13 november 2020. en zijn in Maart 2021 verhuisd.

·       Dalino: (kater)  - MCO ns 

·       Drax: (kater) - MCO ns 

·       Dennis: (kater) - MCO ds 

·       Diva: (poes) -   MCO  f

  Het vijfde nestje bestond uit twee prachten  kittens van Valentia en ... De kittens zijn geboren op ...  

·       Edgard (kater) 

·       Emiel (kater) 

Het zesde nestje bestond uit 3 prachtige kittens van Daisy en Ajax, waarvan wij Feya hebben gehouden. De kittens zijn geboren op ...  

·       Feya (poes) 

·       Finidi (kater) 

·       Finn (kater) 

 Het zevende nestje bestond uit 5 prachtige kittens van Liza en Jordan. Waarvan wij Gabby hebben gehouden. De kittens zijn geboren op ..

·       Gosha

·       Ginger

·       Gregory

·       Gabby

·       Gabriel 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram